Måndag

Allmänt 1
Tränade nyss och blev helt svettig. Stretchade precis med. Skönt som tusan.

Dagen har för övrigt inte gått riktigt som jag velat, men man får göra det bästa av situationen. Kollade på top model innan. Var en tjej som hade kroppen to die for alltså. Fast jag gillade hon som var gay. Inte så konstigt kanske. Får väl hoppas att hon går långt, haha. Var det någon av er som kollade på det?

Nej, om man skulle göra en kopp te och kolla lite på tv för att sedan sova kanske?

Suuuuuupersnygga svenska modellen Emma Karlsson

Bilder 2

Måndag

Pepp 1
Men usch vilken grotesk vikt jag ligger på. Nu jävlar ska jag ner 5 kilo först och främst. Då är jag iaf på g. Nu ska jag göra kaffe och äta en macka eller något till frukost. Eftersom jag överätit på sista tiden kan jag inte bara sluta äta. Då skulle jag svimma så fort jag reste mig, haha. Så nu ska jag dra ner på intaget. Som sagt, macka var det ja! Pusshej
update: har ni några bra playlists på spotify att träna till får ni gärna skicka dom.

Natt

Bilder 2Söndag

Allmänt 0
Hej! Från och med imorgon ska jag försöka bli aktiv här igen. Imorgon bitti ska jag väga mig, sen jävlar ska jag bli fit for fight och back on track igen. Snart sommar. Snart födelsedag. Ska vara smal då. Ska vara det. Ingen frågan om saken.

Mår så jävla dåligt över mig själv nu. Mjuk och äcklig. Äcklig som fan. Ska höra med Raspberry om vi ska träna imorgon. Puss

Hej

Allmänt 7
Hej fina. Jag vet inte riktigt längre. Jag har en längtan om något. Tänker inte säga vad bara så vi skiter i det istället. Tänkte bara säga att jag funderar på att lägga ner denna bloggen. Har gjort en ny blogg, skriver lite djupare, lite mer privat. Vissa kan få den, om ni "känner" mig liksom. Eller vad man ska säga. Kanske kanske. Vill ni att jag börjar uppdatera mer här annars kanske? Känner mig inte så manad att skriva just nu, men kanske, om ni ber fint. Haha, ne, jag skoja bara. Men tänkte bara om ni kanske gillar min blogg? Puss och kram, hoppas ni mår bra.

RSS 2.0