.

Allmänt 0
nyblogg.

Ny blogg

Allmänt 16
Hej! Jag har faktiskt bytt blogg! Designen är inte helt klar än osv men skriv en kommentar här, med eran mail, så mailar jag adressen till er! Puss på er!

Torsdag?

Allmänt 1
Hej! Jag vill egentligen skriva jättemycket, men kan inte formulera mig riktigt. Ni får ursäkta det. Funderar på att byta blogg faktiskt. Hade bästa bloggnamnet på tungan igår och sen somnade jag. Lyckat alltså. Nej men ja, byta blogg kanske. Jag säger till i så fall, haha!

Sitter och har ont i magen. Åt 3 pannkakor. Varför? Vet inte. Jag var uttråkad och mamma ville ha, och nu sitter jag här och krampar sönder. Funderar på att göra en kopp te och lägga mig och titta på Supersugen innan jag tar en zolpidem och försöker sova.

Har ångest idag. Mår dåligt över mig själv. Orkar inte riktigt. Äcklig. Dock påpekade mamma att jag hade gått ner. Alltid något. Puss

Fredag

Allmänt 3
Hej finisar. Har varit sjuk och därför inte uppdaterat. Så ni vet. Nu är det påsk och jag har lite ångest, men det ska nog bli fint. Var och tränade i.. Tisdags om jag inte minns helt fel. Sprang på löpbandet för första gången på 4-5 år. Mina hälsenor är lite sönder så har inte kunnat, men se där, det gick ju finfint. Fick dock världens träningsvärk, plus magsjuk på det.

Och förresten. Alla ni som var medlemmar på gamla Dungen, skulle ni kunna skriva en kommentar, gärna med er mail alternativt bloggadress. Finns ett nytt forum som vi försöker samla alla gamla dungenmedlemmar på, men om ni kommenterar så kan jag eller Illusion förklara mer.

Puss

RSS 2.0