Onsdag

Allmänt 4
Hej. Jag är hungrig. Det är jobbigt. Blir sugen på choklad när jag är hungrig, men snart är det lunch. Är i skolan förstår ni, woho! Fast jag är inte på någon lektion, men jag är i skolan i alla fall. När jag kommer hem ska jag ta en långpromenad med min hund. Både han och jag behöver komma ut lite. Snart är det lunch. Hoppas det är äckligt så jag inte äter så mycket. Min självdiciplin är som bortblåst. Ikväll blir det kokt broccoli och grönsaksbiff till middag.

Tisdag

Allmänt 4
Ahjojag vet att jag inte uppdaterat på en vecka eller så. Allt har gått skit, men idag ska jag försöka ta tag i mig själv igen. Imorgon måste jag gå till skolan. Har inte varit där sen i torsdags. Det händer för mycket nu. Uppdaterar senare. Puss!

Måndagsångest

Allmänt 3
Jag mår allmänt dåligt. Det är inte på grund av maten, men det påverkas av mitt dåliga mående. Det har hänt för mycket saker som jag inte orkar, eller kan hantera. Jag hatar när det blir så här, för jag vet vad jag är kapabel till, och det skrämmer mig. Ger jag upp, så ger jag verkligen upp. Då finns jag inte mer. Jag ångrar ibland att jag åkte till sjukhuset den gången när jag proppat i mig en massa tabletter. Dock tvingade min mor mig, och jag svimmade av på väg dit, men ändå. Jag hade kunnat låta bli att ta mig till badrummet. Hade kunnat ligga kvar och dö i mina spyor. Hade varit så mycket bättre, för då hade jag sluppit undra. Allt kanske hade varit bättre? Jag kanske inte hade varit så olycklig.

Äsch, jag svamlar. Jag mår bara inte bra just nu, och därför skiter sig det mesta.

Söndag.

Opepp 0
Jag har bara ett ord att säga - ångest!

Annars funkar det väl. Imorgon blir det nya tag. Helgen var bara allmänt hemsk.

Lördag. Dålig dag.

Opepp 2
Idag har jag ångest, för allting. Inte minst sagt maten. Helvetes jävla röv. Egentligen är det inte så mycket, men det var så oplanerat. Idag är jag känslomässigt rubbad och lipar för ingenting så vi hörs någon dag (imorgon). Hejdå.

Grönsaker och dip.

Allmänt 1
Jag gick aldrig hem. När jag kom ut från cafét började jag lipa för att det var så galet kallt ute. Men vafan, det får vara för idag. Jag är så sjukt trött nu när skolan är igång igen.

Ska gå och handla snart. Jag och mamma ska kolla på let's dance och idag ska vi mysa med grönsaker och dipp. Underbart. Eller inte. Gott i alla fall, och det är i alla fall inte chips eller något annat onyttigt. Dippen hade väl kunnat vara, men det är inte lika gott att bara käka grönsaker, haha!

Imorgon ska jag ut och gå, trots att det är svinkallt. Ska se om en kompis har tid att träna lite med mig. Visst, jag har hjärnskakning, men det är bättre nu. Lite i alla fall. Pusshej.

Fredag

Allmänt 4
Hejsan. Sitter på ett café och fördriver tiden lite. Blev inte skola idag. Hade tänkt åka dit, och var på väg, men när jag gick för att åka dit åkte jag åt andra hållet och hamnade i stan på ett café med en vän. Vi satt och pratade lite och jag åt, lite. En halv lime-kycklingpanini, men bara en halv. Helt okej. Om jag slutar frysa snart tänker jag gå hem så den är borta.

När min vän gick satte jag mig och fixade bloggdesignen, så nu ser den skaplig ut, tror jag. Vad tycker ni?

Ska kanske hem till min syster senare. Vi får se hur det blir med det. Ska skylla på illamående om hon bjuder på något. Hoppas hon inte ser ifall jag gått ner. Syns det ens? Min syster har nämligen haft bulimi för er som inte visste, så minsta lilla och hon märker. Det är lite jobbigt. Nåväl. Ska ta en kopp kaffe till. Älskar att de är påtår, fast min mage ballar ur, haha! Ska sätta mig och styra upp lite kategorier nu. Feels good to be back i alla fall. Puss!

Hej

Allmänt 3
Haha, alltså, det är nästan löjligt, men jag är tillbaks, fyi. Ska bara fixa designen så hörs vi snartsnartsnart igen. NU måste jag sova. Natti, puss!

RSS 2.0